Before & After

Before & After

Before & After

1
1

This rear extension project transformed this single storey property, adding space and light to the kitchen, adding a large living/dining area, and a new en-suite bathroom off the master bed. We worked closely with the clients’ architect and with Wandsworth Building Control, to ensure the project was built to match the architects vision, and to comply with the councils regulations throughout every step of the build.
 
A build over license was acquired from Thames water to enable us to move the existing manhole to a new location outside of the extension structure.
 
All of the interior finishes were chosen by our wonderful clients, who were an absolute pleasure to work with.
 
The property was partially re-wired, with a new kitchen installation and 2 new bathrooms. The extension was rendered and painted to spec, with large folding, sliding doors opening to a newly turfed and paved garden area.